Nyhedsbreve


Nyhedsbreve

11-03-2019

Guldager Highland Cattle News Marts 2019

 Så er der igen nyt at berette fra Guldager Highland Cattle:

I søndags kørte vi til Karise for at besigtige dyr hos formanden for Danmarks Højlænder forening (Niels) og hans kone Lis.

Efter en god frokost og 4 snapse, 3 - 4 whiskyer og et par øl endte vi med at købe 22 stude. Det er et meget godt salgstrick, når man vil sælge dyr til os. Det er ligesom alt fornuften forsvinder. Tror vi selv vil benytte os af dette tricks, når nogen vil købe dyr af os.
Dyrene var dog meget rolige, hvilket er alfa og omega, hvilket man også kan fornemme på vedhæftede billede. Tak Niels og Lis for god forplejning.

Foråret er over os, hvilket betyder, at vi snart skal have lukket alle dyrene ud. Det betyder:
Alt hegnet skal gennemgås og repareres (meget vigtigt, hvis man vil undgå ubehagelige overraskelser, såsom at dyrene løber ud f.eks.)
Alle kalve skal fravænnes deres mødre.
Alle 1. årige tyre skal studes (foregår ved at man tager to flader sten og slår dem hårdt mod hinanden. Det kan dog gøre herre nas, hvis man får den ene tommelfinger i klemme...….).  
Osv....

Derudover er der masser at lave på slagteriet:
Kunder skal opsøges og overbevises.
Hjemmeside skal op at køre.
Reklamer.
Brochure materiale.
Leverandører skal trykkes på maven mht. priser.
Heldigvis har vi nogen gode kollegaer hvilket gør, at den daglige drift kører.

Vi havde budt på del jord, som var i udbud hos Esbjerg kommune. Men lykkens gudinde tilsmilede ikke os denne gang. Faktisk tabte vi nærmest det hele. Men hvis man ser det på den lyse side, så skal vi da ikke bøvle med det. Vi må op på hesten igen.

Thomas har for resten meget meddelt ret bestemt, at nu vil han ikke røre vores bier mere. Han er blevet overfølsom for bistik, hvilket resulterer i totalt hævede arm og ben og ulidelige smerter :-)  efterfølgende.

PS: Vi får kød hjem onsdag d. 20/3, og der bestilles via hjemmesiden www.guldagerhighlandcattle.dk. Det er sidste bestilling inden vi hæver priserne et nøk, efter over 3 år med samme priser.

Vi ses derude..... i naturen (eller i Holsted).

 
Mvh

Peder Bondemand

Alle nyhedsbreve

Bestilling af kød

Det primære for Guldager Highland Cattle I/S er afgræsning/naturpleje, men det hænder vi slagter, hvilket giver noget 1. klasses kød, Du kan bestille kød her

Nyheder

Udbringning af kød

Vi bringer nu også kød ud i egen kølebil

Nyhedsbreve

Guldager Highland Cattle News - Maj 2024

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her

E-mail adresse