Nyhedsbreve


Nyhedsbreve

23-09-2019

Guldager Highland Cattle News September 2019

Så er der igen nyt at berette fra Guldager Highland Cattle:

Vi har fået en ny medarbejder (Klaus), som er i jobtræning hos os. Klaus er en ung frisk mand, som indtil nu har været til stor hjælp med at gennemgå hegn og lave nyt hegn.
I første omgang skal Klaus være hos os i 13 uger, men med mulighed for forlængelse.
Derudover har jeg sagt mit job op, og vil nu sammen med Thomas, Klaus beskæftige mig fuld tid med Guldager Highland Cattle.

Vi har flyttet en del dyr i weekenden. Bl.a. dyr som gik foran digerne nede ved Kammerslusen i Ribe. Når efteråret nærmer sig, og de første efterårsstorme rammer, bliver disse arealer hurtig oversvømmet. Derfor er det vigtigt ikke at blive "taget med bukserne nede", som man siger. Det samme gør sig gældende ved arealer, som vi har ved Varde Ådal. Et år regnede det knap 200 mm på et døgn, hvilket fik Varde å til at gå over sine bredder i løbet af få timer. Nu er dyrene flyttet fra de laveste og mest risikofyldte arealer.

Ellers har det jo været en fantastisk sommer (synes vi). Det har ikke været for varmt, og ikke for koldt., og der er kommet tilpas med nedbør. Dvs. vi har fået bjerget en masse hø, samtidig med at dyrene har haft rigeligt at spise.

Vi har fået lavet nyt logo (Tak Heidi), som kan ses på vores Facebook hjemmeside. Derudover har vi fået lavet en ny video (Tak Jimi), som skal bruges til et salgsfremstød rettet mod lidt større kunder. Videoen kan snart ses på vores facebook hjemmeside.

Har vedhæftet et billede, som Iver har taget oppe ved Nymindegab. Iver og hans kone Zigga hjælper os med at kigge efter dyrene deroppe.

Har også vedhæftet en lille video fra Anna, som kigger efter vores dyr oppe ved Ølgod Golf klub.  
 
Vi har kødudlevering onsdag d. 25/9, hvor der igen kan bestilles ferske kasser (10 kg´s og 20 kg´s), fars, spegepølser og røgvarer. Bestilling kan ske via hjemmesiden. Først til mølle princippet gælder.
 
Vi ses derude..... i naturen.

 

Mvh
Peder Bondemand
 

Alle nyhedsbreve

Bestilling af kød

Det primære for Guldager Highland Cattle I/S er afgræsning/naturpleje, men det hænder vi slagter, hvilket giver noget 1. klasses kød, Du kan bestille kød her

Nyheder

Udbringning af kød

Vi bringer nu også kød ud i egen kølebil

Nyhedsbreve

Guldager Highland Cattle News - Maj 2024

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her

E-mail adresse