Nyhedsbreve


Nyhedsbreve

21-02-2019

Guldager Highland Cattle News Februar 2019

Så er der igen nyt at berette fra Guldager Highland Cattle:

Der er en masse at berette denne gang:

Vi har overtaget driften af Holsted Slagtehus. Det gør vi for at sikre, at vi fremadrettet har et sted, hvor vi kan få slagtet vores dyr. Vi har gjort det sammen med 2 knægte, hvilket man kan læse om i Jydske Vestkysten og Esbjerg Ugeavis.

https://www.jv.dk/esbjerg/EfB-formand-og-soen-investerer-i-slagtehus-og-dyrevelfaerd/artikel/2688513

EfB-formand og søn investerer i slagtehus og dyrevelfærd | Esbjerg | jv.dk
Kristoffer Jarl Kristensen, formand i EfB Elite og direktør i Claus Sørensens Fond har sammen med sin søn Kristian slået sig sammen med Guldager Highland Cattle under selskabet Welfare Food A/S. Nu har de overtaget Holsted Slagtehus med salg af naturkød fra dyr opdrættet med fokus på ...
www.jv.dkPå denne måde kan vi desuden krogmodne vores kød længere, hvilket giver os mulighed for at få det bedste frem i kødet.

Fik et par bøffer fra en kreatur, som havde krogmodnet 2½ måned for 1 måned siden. Kødet var meget (meget) mørt og havde en nøddeagtig smag.
Selvom det var fra en Galloway (hvilket jo er helt forkert, når man kun har skotsk højlandskvæg 🙂), så var det en gourmet oplevelse af karat.
Det vil vi nu kunne gøre på vores eget slagtehus.

Vi vil selvfølgelig stadig lave slagtninger for alle vores kollegaer i branchen. Det være sig kreaturer, grise, får og vildt.
Alle tidligere ansatte (Arne, Tanja, Jesper, Benjamin, Lis, Ann, Gazi og Mads) på Holsted Slagtehus fortsætter heldigvis i det som nu kommer til at hedde Welfare Food, hvilket vi er utrolig glade for. Vi kunne ingenting uden dem.
Dvs. man er sikret samme høje kvalitet mht. slagtning, udskæring og pakning som tidligere. Forskellen vil dog være, at der på sigt vil blive investeret i ekstra kølerum og pakkeriudstyr.

Vi har budt på nogle arealer som var i udbud fra Naturstyrelsen, men vi ligger i hård konkurrence med vores kollegaer, og vi tabte. Næste vigtige dato er d. 27/2, hvor vi får svar fra Esbjerg kommune på nogle arealer, vi har budt på. Vi beder en lille fadervor, og håber på at vi vinder lidt.

Vi holder åbent i "butikken" på Tarp hovedvej 66 d. 28/2 fra kl. 16.00 - 18.00, hvor vi har nogle 10 kg kasser på frost samt fersk fars.

Ellers kan man køre til Welfare Food på adressen Fællesvirke 7, 6670 Holsted, hvor der er åbent på følgende tidspunkter:

Mandag - Onsdag: 08.00 - 16.00
Torsdag - Fredag: 08.00 - 17.30
(1. lørdag i måneden): 10.00 - 13.00

Vi holder desuden åben hus på lørdag på Fællesvirke 7 fra kl. 11.00 - 14.00, hvor vi kan byde på fadøl/pølser plus man kan møde de ansatte på Welfare Food, samt besigtige selve slagteriet.

Vi ses derude..... i naturen (eller i Holsted).

Mvh

Peder Bondemand

Alle nyhedsbreve

Bestilling af kød

Det primære for Guldager Highland Cattle I/S er afgræsning/naturpleje, men det hænder vi slagter, hvilket giver noget 1. klasses kød, Du kan bestille kød her

Nyheder

Udbringning af kød

Vi bringer nu også kød ud i egen kølebil

Nyhedsbreve

Guldager Highland Cattle News - Maj 2024

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her

E-mail adresse