Der sker som sædvanligt så meget, og der er så meget at berette.
Åbningstider i butikken:
Butikken har åbent hver torsdag 10.00-17.00 og fredag 10.00-16.00 på Tarp Byvej 6F.
Leveringsture i august:
Vi kommer til Østjylland næste gang mandag d. 12/8, lørdag d. 17/8 og 24/8.
Vi kommer til Sjælland næste gang torsdag d. 15/8 og søndag d. 25/8.
Vi pakker ordren i den sekvens, som de kommer ind. Dvs. hvis man bestiller i god tid, jo bedre er ens chancer for, at vi kan levere det hele. Lige nu vil man opleve, at man bliver skrevet på venteliste pga. efterslæb fra 3 ugers sommerferie og stor stigende efterspørgsel efter vores produkter.
Vi har endda fået en ordre fra Saudi Arabien denne gang. Kunden ville have en kasse med 10 kg oksekød, og spurgte hvornår vi kunne levere. Vi har høfligt afslået ordren, da der er for langt i kølebilen.
Vi får problemer med vinterfodring af dyr fremadrettet:
Da Esbjerg kommune ej vil tillade vinterfodring på de fleste af deres arealer efter d. 31/12 i år, så er vi kommet i problemer. Vi kigger selvfølgelig på løsninger.
Vi søger arealer i nærområdet, hvor vi må vinterfodre. Kender I evt. nogen?
Vi kigger på alternative kvægracer, som kan gå på stald om vinteren. Det kunne f.eks. være Galloway, Hereford eller deslige.
Vi reducerer i vores besætning ved naturlig afgang. Plus vi har også undladt at lukke tyr til en flok køer, som går i Marbæk.
Vi kigger på arealer udenfor Esbjerg kommunes grænser.
Flere racer på menukortet:
På baggrund af ovenstående, vil I i fremtiden kunne få kød fra andre racer. Det vil være markeret på etiketten (f.eks. Hereford, Galloway eller Salers) under vores Guldager Highland Cattle logo. I første omgang er det minimalt. Det er selvfølgelig stadigvæk med fuldt og skarpt fokus på dyrevelfærd, naturpleje og 100 % græsfodret.
Nye kunder strømmer til:
Vi holder meget lav profil pt, og nyder at vi ikke behøves, at bruge tid på at sælge vores produkter. Følgende nye kunder har meldt sig (og flere er på vej):
Henne Strand Resort
Hotel Scandic Esbjerg
Ulv:
Vi har 7-9-13 ikke haft flere ulveangreb siden sidst. Men vi er begyndt at fjerne vores kvier fra Grønningen ved Blåvand, og så erstatte dem med nogle større stude. Men med 30 ulveunger alene i år i Jylland, skal vi nok snart se nye angreb.
Arrangementer:
Vi griller fredag d. 9/8 ved Warwick i Varde.
Hvad laver vi lige nu:
Vi går med buskrydder og gør hegnet frit
Vi bjerger vinterfoder. Vi forsøger altid at lave hø i stedet for wrap, for at undgå brugen af plastic.
Vi tjekker vores dyr
Vi ses derude i naturen eller i butikken.
Hilsen
Dennis, Arne, Henrik, Thomas & Peder
Guldager Highland Cattle